Al een Kepco-account?
Nog geen Kepco-account?

Met een Kepco-account kan u zichzelf en/of uw hele familie inschrijven voor al onze initiatieven.

Kepco-account aanmaken
Wat doet Kepco?

Kepco biedt ondersteunende diensten aan voor verschillende sporten. Met een brede, open visie trachten wij door middel van creatieve, innovatieve en flexibele initiatieven de sportbeleving naar een hoger niveau te tillen en jonge sporters te steunen.

Als sportpromotor kiezen wij zorgvuldig onze partners en projecten uit.

Deze website bundelt al onze lopende projecten zoals bijvoorbeeld een webshop waarmee je onze partnerclubs of -sporters kan steunen, maar ook het populaire atletiekcriterium Atleticup en zelfs technishe atletiektrainingen behoren tot onze activiteiten.

Over onze crowdfunding via SMS

Met onze SMS-acties willen we extra middelen creëren om onze en andere sportieve projecten te ondersteunen. Door een gebrek aan financiële middelen worden vele mooie initiatieven beëindigd of zelfs nooit opgestart. Sponsoring vinden wordt steeds moeilijker en daar willen wij dus met crowdfunding een alternatief of een toevoeging bieden.

Op gezette tijdstippen zullen we de inkomsten van een afgesproken periode aan 1 bepaald project spenderen, zodat de betrokken partij het ook mee kan promoten. Alle projecten met een sportief doel of sportieve organisaties met een algemeen doel komen daarvoor in aanmerking, nadat ze door Kepco goedgekeurd worden.

Het is de bedoeling dat het doelproject zich zelf 100% inzet om zoveel mogelijk SMS’en te verzamelen. Dat kan op verschillende manieren. Indien dat op digitale wijze gebeurt, hebben wij een standaardadvertentie die overal moet toegevoegd worden om in orde te zijn bij de officiële instanties. Uiteraard kondigen wij ook zelf elke actie aan op alle sociale media waar we actief zijn.

Na aftrek van de kosten van de providers willen we 90% van de netto opbrengst exclusief BTW gebruiken als financiële middelen voor onze zorgvuldig uitgekozen projecten. 10% zullen wij gebruiken om onze werking te bekostigen en verder uit te breiden. De uitbetaling aan Kepco volgt 10 tot 12 weken na het einde van de actie en daarna kan het doelproject een factuur opmaken aan ons voor hun deel van de opbrengst.

Op de website zal een overzicht gezet worden van de door ons gesteunde projecten zodat iedereen kan opvolgen waar het geld aan gespendeerd wordt. Doneren kan in België vanaf 18 jaar.

Onze initiatieven

Unboxing Athletics !

Atleticup is een uniek wedstrijdconcept dat de sportbeleving in de atletiek moet stimuleren.

In de Fun Edition staan regelmaat en progressie centraal met een competitievorm waarin de sterkste of snelste niet zomaar de hoofdprijs wegkaapt.

De Power Edition draait helemaal rond de beste seizoensprestaties en is dus spek voor de bek van echte performers!

Schrijf je in, geef je prestaties in en misschien grabbel je aan het einde van het seizoen gretig in de uitgebreide prijzenpot!

Doubdle O7 is een functionele frisdrank boordevol vitaminen en mineralen, die je helpt herstellen na een inspanning.

Steun met je aankoop 1 van onze partnerclubs of -sporters!

FLEX Athletics is een zelfstandige trainingsgroep die aanvullende techniektrainingen aanbiedt voor de werpnummers.

SMS-crowdfunding in België
Onze partners
Wij steunen

Een werperscriterium voor jong en oud met geld- en andere prijzen